GRAAFINEN SUUNNITTELU


Etsittekö taittajaa julkaisullenne? Tai tarvitsetteko ammattilaisen, joka suunnittelee alusta asti tuotteenne sen kohderyhmälle ja käyttötarkoitukselle optimaaliseksi – oli se sitten asiakaslehti, mainos tai logo/graafinen ilme tuotteelle, tapahtumalle tai yritykselle?

Milart tarjoaa koko tuotteen suunnittelusta painoon ja vaikka kotiovelle saakka. Sisällöntuotanto, tekstit ja valokuvat, taitto, painaminen, postitus – saatte koko ketjun tyylillä ja ammattitaidolla. Annan mielelläni lisätietoja: puh. 044 5007 069 tai milla(at)milart.fi.

 

Suunnittelen ja taitan mm. asiakas- ja jäsenlehdet, kirjojen kannet ja kirjat, levynkannet, esitteet, mainokset, yritysilmeet, logot, käyntikortit, kutsukortit ja niin edelleen.

Asiakaslehti painettuna tai digilehtenä valintanne mukaan; kummassakin on etunsa. Digilehden jakelu on nopeampaa ja edullisempaa, mutta siitä puuttuu painotuotteen vahvuudet. Miten mukavaa onkaan pidellä kädessään laadukasta painotuotetta, jota voi selailla vaikkapa kahvitauolla tai illalla nukkumaan mennessä kaikessa rauhassa. 

Minkä tuotteen tarvitsette? Ottakaa yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä!