WEB-SUUNNITTELU


Verkkosivustot erilaisiin tarpeisiin

Peruspaketti sisältää:

  • Responsiivinen, mobiilioptimoitu sivusto halutuilla toiminnoilla ja alasivujen määrällä
  • Ulkoasu ja koodaus
  • Sisällönhallintajärjestelmä, jolla voit itse helposti päivittää sivuja selaimen kautta
  • Tekninen hakukoneoptimointi 
  • Google Analytics -kävijäseurannan asennus
  • Web-hotelli, sähköpostilaatikot ja domain (laskutus 1 x vuosi)

Sivuston hinta määräytyy sen laajuudesta ja toiminnoista, joita sinne tulee. Sivut optimoidaan eri päätelaitteille (mobiili, tablet, desktop) ja testataan ennen julkaisua.

Yhteyslomakkeella voitte kätevästi kysyä hinta-arvion, kertokaa mahdollisimman tarkasti toiveenne ja tarpeenne sivuston suhteen. Voitte myös pyytää yhteydenottoa!

 

Sisällöntuotanto

Tarvitsetteko tekstien ja muun sisällön (valokuvat, videot) tuottajaa nettisivullenne? Sekin onnistuu. Kustannuksen osaan kertoa, kun ensin kerrotte minulle, missä laajuudessa tarvitsette sisällöntuotantoa. Ottakaa yhteyttä: puh. 044 5007 069.

Saatte siis halutessasi sivustonne "avaimet käteen" -periaatteella.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisää tai pyytäkää tarjous projektillenne – tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään.

____________________

HUOM! Silloin, kun asiakas lähettää minulle materiaalin toimeksiantoa varten, hänellä on oltava oikeudet käyttää aineistoa kyseiseen työhön (tekstiä, kuvia ja muuta tekijänoikeuksien alaista materiaalia).

Lähetän laskut pdf-muodossa sähköpostilla, ellei muuta sovita.

Referenssejä

 

 

Parturi-kampaamo Frissan, Espoo

Syksyllä 2017 Heidi Frissanista otti yhteyttä etsiessään sopivaa tekijää uuden parturi-kampaamonsa nettisivuille. Frissanissa tehdään töitä ilman allergisoivia aineita ja hajusteita, mutta ekokampaamolta Heidi ei halunnut sivuston näyttävän. Yhteinen sävel ja tyyli löytyi helposti. Alkuvuodesta 2018 sivustolle lisättiin vielä blogi. Grafiikka on käsialaani ja tekstisisällöt laadimme Heidin kanssa yhteistyössä. 

Suunnittelin Frissanille sivuston lisäksi logon, käyntikortin, lahjakortin ja hinnaston.

 

 Sävy.fi

 

Parturi-kampaamo Sävy, Espoo

Jenni parturi-kampaamo Sävystä soitti minulle suositusten perusteella ja pyysi tarjousta nettisivu-uudistukselle. Samalla pääsin hyödyntämään yhteistyöverkostoani, koska heillä oli tarve myös uusille valokuville henkilökunnasta ja tiloista. Valokuvaaja Salla Lyytinen otti kuvat ja sivusto tehtiin Milartilla. Asiakkaan oma näkemys jo olemassaolevan kampaamon tyylin mukaisesti ohjasi suunnittelua ja lopputulokseen olivat tyytyväisiä niin asiakas kuin tekijätkin. Simppeli sivu, josta löytyy nopeasti kaikki tarvittava tieto ja joka tukee Sävyn visuaalista identiteettiä. Tein myös logon vektoroinnin sekä laadin yläosan esittelytekstin ja sloganin sen perusteella, mitä Jenni kertoi Sävyn arvoista ja liikeideasta. 

 

EOM.fi

 

EOM-jalkapallolehti

Nettisivu-uudistus tehtiin syksyllä 2017. Uusille sivuille tuli kutakuinkin sama sisältö kuin vanhoilla mutta uudelleen järjesteltynä. Visuaalisuus haluttiin laittaa uusiksi. Sivuille tulee jatkuvasti uusia artikkeleita, podcasteja, videoita ja muuta sisältöä, mistä syystä toimitus hallinnoi sivustoa täysin itse. Tärkeää oli mahdollisuus lisätä itse uusia artikkelisivuja. Tekninen tuki on saatavilla tarvittaessa Milartilta.